Home » Pelletketels » Termomont » Termomont Toby

De Termomont ketels zijn bekend om hun uitstekende prestaties en innovaties.

De Termomont ketel met automatische verbranding en reiniging van houtpellets is te verkrijgen in 24-33-44-55 KW

Tevens is er ook een Toby B serie die te verkrijgen zijn in 19, 23, 32, 42 en 52 Kw.

 

 

De TOBY-ketel is een beproefde oplossing als het gaat om de ketel op een houten pellet.

2018 brengt nieuwe technologische ontwikkelingen met zich mee. Het uiterlijk van de ketel zal niet veranderen. Van binnenuit bekeken gaat het om een ​​bijna geheel nieuwe ketel met een reeks technische innovaties :

  • Een gloednieuwe ketelbrander (zijn eigen originele oplossing beschermd in het Europese designregister van EUIPO) met drie vliegtuigen (primaire, secundaire en tertiaire lucht).
  • Totale verbranding (nog hogere efficiëntie van de ketel en zelfs zuinigere werking van de ketel (extra besparing dankzij de nieuwe brander (verbrandingskoppen)) - de rookgastemperatuur is verder verlaagd in vergelijking met het vorige model.
  • De brander is zelfreinigend dankzij de bewegende bodembodem - turbulatoren van de ketel worden ook automatisch geschud via ketelelektronica. Het resultaat is een zeer kleine hoeveelheid as die overblijft.

Automatisch werken.

  • Alle werkprocessen zijn van nature automatisch (ontsteking, verbranding, afvuren van branders). De verbrandingsregeling is meertraps (5 vermogensniveaus). De ketel onderscheidt zich door zijn werk. De besturing en bediening van de ketel gebeurt via het aanraakscherm van de nieuwste generatie met een menu in de Servische taal.
  • De ketel kan worden aangesloten op een kamerthermostaat (draadloze kamerthermostaat alleen aanbevolen fabrikanten).
  • Met de aanschaf van een TOBY mini wifi-router is het mogelijk om de ketelregeling op internet aan te sluiten en de ketel in / uit te schakelen via de applicatie op de mobiele telefoon (android, ios).

Kwaliteitsontwikkeling.

  • In overeenstemming met de vereisten van EN 303-5, is de ketelbinnenketel gemaakt van een 5 mm dikke stalen ketel, terwijl de andere zijden van de ketel niet in contact zijn met vuur, 4 mm dik. De uitstoot van rookgassen is zeer laag en de efficiëntie meer dan 90% (klasse 5).

Veiligheid en veiligheid op het werk.

  • De toevoer van pellets uit de tank gebeurt via een interne transporteur die in de tank is geplaatst en vervolgens vrij door de geschikte buis naar de brander valt. Op de interne transportband is een veiligheidsthermostaat geïnstalleerd om te voorkomen dat de retourvlam kan optreden. Bovendien is er aan de zijkant een opening die wordt geactiveerd in het geval van onverwachte druk in de oven. De ketel heeft ook een druksensor in de ketel, die de keteldeur opent tijdens het gebruik van de ketel, de sensor stopt de motor, dwz pellet dosering en het alarm uitwerpen.

TOBY 2018

 

 

 

 

Termomont Toby 24   € 3570,00

Termomont Toby 33   € 4068,00

Termomont Toby 44   € 4566,00

Termomont Toby 55   € 5312,00

 

Termomont Toby B19  € 2574,00

Termomont Toby B23  € 2988,00

Termomont Toby B32  € 3486,00

Termomont Toby B42   € 3652,00

Termomont Toby B52   € 4150,00