MAESTRO - Volledig op maat

Maestro, het besturingssysteem op uw maat! U bedient uw kachel die standaard is uitgerust met WiFi, zoals u dat zelf wenst: met uw eigen smartphone of tablet, via de optionele afstandsbediening of via een display met toetsen. Een Maestro kachel meet de temperatuur standaard op de kachel, maar optioneel kan u er ook voor kiezen om deze aan te sluiten op uw eigen thermostaat, of aan een optionele WiFi-thermostaat sonde. De zuurstoftoevoer wordt automatisch geregeld, met een optimale verbranding als gevolg!

Club

Keramische pelletkachel, luchtdicht en gekanaliseerd

 

Vermogen: 10 kwh

H x B x D

1140 x 560 x 550

 

Ecologische pelletkachel uitgevoerd met stalen constructie, keramische top en zijpanelen (wit, bordeaux, mat zwart, zand), gietijzeren vuurpot. Versies Air, Comfort Air & Hydro. Nieuwe restyling 2021 met een vernieuwd design die de esthetiek van de vlam verbetert. Dankzij de Maestro-technologie is het mogelijk de kachel rechtstreeks vanaf de smartphone te beheren, door middel van een speciale app, die de volledige controle zowel buitenshuis als in huis mogelijk maakt, door verbinding te maken via een internetnetwerk (router) van het huis of rechtstreeks via Bluetooth. Standaard is ook een verborgen opklapbaar digitaal innovatief bedieningspaneel aanwezig, die op de top is gemonteerd.

Ego

 

Stalen pelletkachel, beschikbaar in 8 uitvoeringen (Air, Comfort air, Hydro en met de technologie Core)

 

Vermogen: 8 kwh

H x B x D

1030 x 500 x 550

 

Ecologische pelletkachel uitgevoerd met stalen constructie, gietijzeren top en vuurpot, gelakt stalen zijpanelen in de kleuren Wit, Zwart, Zilver, Bordeaux. Nieuwe 2021 restyling met een vernieuwd design dat de esthetiek van de vlam ten goede komt. Dankzij de Maestro-technologie is het mogelijk de kachel rechtstreeks vanaf de smartphone te beheren, door middel van een speciale app, die de volledige controle zowel buitenshuis als in huis mogelijk maakt, door verbinding te maken via het internetnetwerk (router) van het huis of rechtstreeks via Bluetooth. Standaard is ook een verborgen opklapbaar digitaal innovatief bedieningspaneel aanwezig, die op de top is gemonteerd.

Suite

Ecologische pelletkachel, klassieke stijl, hydrokachel

 

Vermogen: 10 kwh

H x B x D

1140 x 560 x 550

 

Ecologische pelletkachel uitgevoerd met stalen constructie, keramische top en zijpanelen (Warm Grijs, Bordeaux, Mat Zwart, Zout&Peper), gietijzeren vuurpot. Versies hydro, air en comfort air. Nieuwe restyling 2021 met een vernieuwd design die de esthetiek van de vlam verbetert. Dankzij de Maestro-technologie is het mogelijk de kachel rechtstreeks vanaf de smartphone te beheren, door middel van een speciale app, die de volledige controle zowel buitenshuis als in huis mogelijk maakt, door verbinding te maken via een internetnetwerk (router) van het huis of rechtstreeks via Bluetooth. Standaard is ook een verborgen opklapbaar digitaal innovatief bedieningspaneel aanwezig, die op de top is gemonteerd.

Ray

Kanaliseerbare pelletkachel, slank, beschikbaar met stenen, stalen of keramisch frontpaneel

 

Vermogen: 8 kwh

H x B x D

1130 x 882 x 286

 

Ray is een kanaliseerbare pelletkachel met een beperkte diepte (28,6 cm). Beschikbaar met het frontpaneel in steen, keramiek in de kleuren Wit, Bordeaux, Zwart, of in gelakt metaal (Wit, Zwart, Bordeaux). De uitgang van het rookkanaal kan aan de achterkant zijn, zoals op de foto, of bovenaan, om het totale ruimtebeslag nog meer te beperken.

Philo 14

Kanaliseerbare pelletkachel, 14 kW, ondiepe constructie voor ruimtebesparende installatie

 

Vermogen 14 kwh

H x B x D

1190 x 1000 x 400

 

Kanaliseerbare pelletkachel met een beperkte diepte (39,6 cm) en 14 kW vermogen. Philo, al jaren onder de “top seller” kachels, wordt opnieuw voorgesteld volgens de nieuwe technologische standaard van MCZ: hermetische structuur, hoge rendementen, beperkte emissies, bredere en meer spectaculaire vlam. Vergeleken met andere kachels met een beperkte diepte, heeft Philo een bijzonder groot pelletreservoir, van ongeveer 30 liter, wat overeenkomt met ongeveer een dag van doorlopende werking.

Tecla

6 kW pelletkachel, met ventilatoren, met luchtdichte constructie, ideaal voor kleine ruimtes of goed geïsoleerde huizen

 

Vermogen: 6,3 kwh

H x B x D

900 x 456 x 492

 

Geventileerde pelletkachel met laag vermogen (6 kW). Heeft een gietijzeren top en gelakt stalen zijpanelen (Bordeaux, Wit, Zwart, Zilver). Intelligent beheer van de brandstof met Maestro.

Alyssa

6 kW pelletkachel, met luchtdichte constructie en keramische zijpanelen, ideaal voor kleine ruimtes of goed geïsoleerde huizen

 

Vermogen: 6,3 kwh

H x B x D

900 x 456 x 492

 

Geventileerde pelletkachel met gemiddeld vermogen (6 kW). Heeft een gietijzeren top en keramische zijpanelen (bordeaux, wit, warm grijs). Intelligent beheer van de brandstof met Maestro.

Musa

Stalen pelletkachel, beschikbaar in de uitvoeringen Air, Comfort Air en Hydro

 

Vermogen: 10 kwh

H x B x D

1147 x 560 x 586

 

Ecologische pelletkachel uitgevoerd met stalen constructie, gietijzeren top en keramische zijpanelen, gietijzeren vuurpot. Intelligent beheer van de brandstof met de Maestro-technologie met geïntegreerde dubbele wifi.

Onder de best verkochte producten van MCZ, is deze kachel beschikbaar in de versies Air, Comfort Air en Hydro Matic, allemaal gekenmerkt door een brede en natuurlijke vlam, aslade met wekelijkse leging, keramische bougie voor een snelle ontsteking in drie minuten.

Loop

Luchtdichte pelletkachel in gietijzer en staal, met ronde vorm

 

Vermogen: 8 kwh

H x B x D

1070 x 540 x 550

 

Ellipsvormige pelletkachel met een luchtdichte constructie en een hoogte van iets meer dan een meter. Top en frontpaneel zijn in gietijzer, terwijl de zijpanelen van gelakt staal zijn in de kleuren zwart of zilver. De warmteverspreiding is optimaal, dankzij de ventilatieroosters geplaatst op de top, het frontpaneel en ook op de zijpanelen. De top glijdt over geleiders om het vullen van het pelletreservoir te vergemakkelijken.

Doc

Kanaliseerbare pelletkachel slank, minimalistisch design in Scandinavische stijl

 

Vermogen: 9 kwh

H x B x D

1140 x 860 x 300

 

Kanaliseerbare pelletkachel, bijzonder geschikt voor gangen of kleine ruimtes, dankzij een diepte die vergelijkbaar is met die van een radiator (30 cm). Het buitengewoon strakke frontpaneel, in zwart gelakt staal, biedt rechts plaats aan de stookruimte en links aan een deur die kan worden geopend om toegang te krijgen tot het pelletreservoir. Het bovenblad is gemaakt volgens een origineel geometrisch ontwerp en kan worden uitgevoerd in zwart gelakt gietijzer of aluminium. Verkrijgbaar met rookuitlaat aan de achterkant of aan de bovenkant (UP! versie).

Cute

Kleine pelletkachel, met ventilatoren, ideaal voor de plaatsing onder een sierschouw

 

Vermogen: 8 kwh

H x B x D

800 x 600 x 550

 

Pelletkachel met een eigentijds klassiek design; heeft een bekleding van gelakt staal kleur zwart en gietijzeren deur. luchtdichte constructie en intelligent beheer van de brandstof met de Maestro-technologie met geïntegreerde dubbele wifi.

 

Decò

Kleine pelletkachel, uitgevoerd in gietijzer, klassieke stijl, ideaal voor haard

 

Vermogen: 8 kwh

H x B x D

800 x 750 x 557

 

 

Pelletkachel met klassiek design met bekleding en vuurhaard geheel uitgevoerd in gietijzer kleur zwart. Luchtdichte constructie en intelligent beheer van de brandstof met de Maestro-technologie met geïntegreerde dubbele wifi.

Mood

Kanaliseerbare pelletkachel, met een modern design, uitgevoerd in staal

 

Vermogen: 8 kwh

H x B x D

1200 x 530

 

Kanaliseerbare pelletkachel, met zwart gelakte aluminium top en stalen zijpanelen in de kleuren Brons, Zilver en Zwart. Het ventielatierooster dat normaal gesproken bij pelletkachels aanwezig is, is vervangen door een onopvallende uitsnijding over de hele omtrek die zich onder de top bevindt. Het resultaat is een geraffineerd en elegant object, waarin een nieuwe, bredere en diepere vuurhaard met zachte lijnen, het kijken naar het vuur nog fascinerender maakt.

Curve

Keramische pelletkachel, gekanaliseerd, ronde vorm, minimalistisch design

 

Vermogen: 8 kwh

H x B x D

1200 x 560

 

Kanaliseerbare pelletkachel, met een minimalistisch keramische bekleding (wit, Warm Grijs, Bordeaux, Zwart) en een diepere en hogere vuurhaard, die de natuurlijke beweging van de vlam volgt. Bijzonder geschikt voor een hoekopstelling.

Flow

Kanaliseerbare ronde pelletkachel in keramiek, 10 kW vermogen

 

Vermogen: 10 kwh

H x B x D

1200 x 540

 

Kanaliseerbare ronde pelletkachel met een vermogen van 10 kW, met constructie in staal en bekleding van geribbelde keramiek (wit of bordeaux) of gladde keramiek (wit of zwart)