De pelletkachel Hydro modellen van MCZ zijn pelletkachels die warme lucht en warm water produceren om aan te sluiten op de centrale verwarming. 

Deze toestellen zijn volledig uitgerust en zijn voorzien van alle veiligheidskleppen, expansievat, circulatiepomp enz. om een volledige centrale verwarming autonoom te bedienen.

 

Ze zijn te verkrijgen in 12 kW, 18 kW en 24 kW.

Momenteel zijn deze pelletkachels op CV zeer interessant. Omdat je zowel heerlijke stralingswarmte hebt in de ruimte waar de pelletkachel staat en de radiatoren worden verwarmd in de vertrekken die warmte vragen.

Tevens kun je dit betalen met subsidie van de SNN

 

Ego

 

Stalen pelletkachel, beschikbaar in 8 uitvoeringen (Air, Comfort air, Hydro en met de technologie Core)

 

 

Ecologische pelletkachel uitgevoerd met stalen constructie, gietijzeren top en vuurpot, gelakt stalen zijpanelen in de kleuren Wit, Zwart, Zilver, Bordeaux. Nieuwe 2021 restyling met een vernieuwd design dat de esthetiek van de vlam ten goede komt. Dankzij de Maestro-technologie is het mogelijk de kachel rechtstreeks vanaf de smartphone te beheren, door middel van een speciale app, die de volledige controle zowel buitenshuis als in huis mogelijk maakt, door verbinding te maken via het internetnetwerk (router) van het huis of rechtstreeks via Bluetooth. Standaard is ook een verborgen opklapbaar digitaal innovatief bedieningspaneel aanwezig, die op de top is gemonteerd.

 

 

Club

Keramische pelletkachel, luchtdicht en gekanaliseerd

 

Vermogen: 18-24 kwh

H x B x D

1140 x 560 x 550

 

Ecologische pelletkachel uitgevoerd met stalen constructie, keramische top en zijpanelen (wit, bordeaux, mat zwart, zand), gietijzeren vuurpot. Versies Air, Comfort Air & Hydro. Nieuwe restyling 2021 met een vernieuwd design die de esthetiek van de vlam verbetert. Dankzij de Maestro-technologie is het mogelijk de kachel rechtstreeks vanaf de smartphone te beheren, door middel van een speciale app, die de volledige controle zowel buitenshuis als in huis mogelijk maakt, door verbinding te maken via een internetnetwerk (router) van het huis of rechtstreeks via Bluetooth. Standaard is ook een verborgen opklapbaar digitaal innovatief bedieningspaneel aanwezig, die op de top is gemonteerd.

 

Pad

Ronde hydro pelletkachel, ecologisch en efficiënt

 

Vermogen: 18-24 kwh

H x B x D

1200 x 610 x 593

 

Hydro kachel, met zelfreinigende vuurpot en ronde vorm. Beschikbaar in twee vermogens, 18 kW, perfect voor woningen van circa 160 m², en 24 kW, voor woningen van circa 220 m² . Intelligent beheer van de brandstof met de Maestro-technologie met geïntegreerde dubbele wifi. Standaard bediening via smartphone en digitaal bedieningspaneel met verborgen opklapbare opening, gemonteerd op de top. Gladde keramische zijpanelen in de kleuren wit of zwart, of geribbeld in de kleuren wit of bordeaux.

Terwijl de kachel het water van de radiatoren of van de vloerverwarming op snelle en efficiënte wijze verwarmt, biedt de ventilatie aan de voorzijde waarmee de kachel is uitgerust de juiste warmte aan de kamer waarin hij wordt geïnstalleerd.

 

 

Vivo 90 Hydro

Pellet-thermohaard van panoramisch formaat, met vuurpot en vuurhaard van ruime afmetingen, beide in zwart gietijzer.

 

Vermogen: 16-24 kwh

H x B x D

732 x 917 x 609

 

Pellethaard met panoramisch zicht op de vlammen, met zeer grote branderkamer en vuurkorf.
Terwijl de Vivo 90 Hydro alle radiatoren van de woning of de hele vloerverwarming snel verwarmt, wordt de warme lucht doeltreffende verdeeld zelfs in de kamer waarin hij is geïnstalleerd, dankzij een krachtige ventilator aan de voorzijde. Beschikbaar in twee vermogensvarianten, 16 kW, perfect voor woningen tot 170 m², en 24 kW, voor woningen van meer dan 240 m². De kachel heeft een bijzonder ruim reservoir, met een inhoud van 65 liter pellets (inclusief de vulpijp), wat overeenkomt met 45 uren van doorlopende werking bij minimaal vermogen.

“brushless” reductiemotor

De “brushless” reductiemotor, exclusief uitgevoerd voor MCZ, wordt gebruikt in de toevoerschroef voor het laden van pellets. Vergeleken met de traditionele reductiemotoren, is deze krachtiger, stiller en minder energieverslindend (elektriciteitsverbruik verminderd met 90% vergeleken met de traditionele motoren).

 

 

Aki

Slanke pelletkachel met zijpanelen in keramiek of staal en zelfreinigende vuurpot, 18 en 24 kW

 

H x B x D

1100 x 870 x 407

 

Slanke hydro pelletkachel met zelfreinigende vuurpot en beperkte diepte (40,7 cm). Beschikbaar in twee vermogens, 18 kW, perfect voor woningen van circa 140 m² , en 24 kW, voor woningen van circa 220 m² . Intelligent beheer van de brandstof met de Maestro-technologie met geïntegreerde dubbele wifi. Zijpanelen van keramiek in de kleuren zand, bordeaux, wit of van staal in de kleuren zwart, wit, zilver.

 

 

Musa

Stalen pelletkachel, beschikbaar in de uitvoeringen Air, Comfort Air en Hydro

 

Vermogen: 18-24 kwh

H x B x D

1147 x 560 x 586

 

Ecologische pelletkachel uitgevoerd met stalen constructie, gietijzeren top en keramische zijpanelen, gietijzeren vuurpot. Intelligent beheer van de brandstof met de Maestro-technologie met geïntegreerde dubbele wifi.

Onder de best verkochte producten van MCZ, is deze kachel beschikbaar in de versies Air, Comfort Air en Hydro Matic, allemaal gekenmerkt door een brede en natuurlijke vlam, aslade met wekelijkse leging, keramische bougie voor een snelle ontsteking in drie minuten.