MCZ Core.

 

Indien u op de onderstaande link klikt dan krijgt u een filmpje van de werking van de Core technologie.

 

MCZ Core Technologie erklärt (youtube.com)

 

Naast de Easy en Maestro is er nu ook de CORE. De nieuwste technologie van MCZ. Dit zijn zelfreinigende toestellen die volgens het principe van vergassing werken. Deze toestellen hebben een ''onzichtbare'' pellettoevoer en creëren een prachtige vlam met een zeer schone en efficiënte verbranding samen met extreem lage emissies.

 

Mako

Kanaliseerbare pelletkachel met nieuwe Core-technologie

Pelletkachel die de innovatieve Core-verbrandingstechnologie combineert met een aantrekkelijk design geïnspireerd op de Scandinavische minimalistische smaak. De bekleding bestaat volledig uit gelakt staal (Black en Bronze). Intelligent beheer van de brandstof met de Maestro+-technologie.

 

De nieuwe Core-verbrandingstechnologie, die gebruik maakt van de principes van vergassing, garandeert een hoog rendement bij zeer lage emissies.  Uitstekende prestaties die op alle vermogensniveaus zo blijven. Core bereikt een emissiereductie van 55% ten opzichte van de Europese Ecodesign-limieten. Core zorgt ook voor een natuurlijke vlam die vergelijkbaar is met die van houtgestookte producten, een ruit die veel langer schoon blijft en een zelfreinigende branderpot die slechts eenmaal per week geleegd moet worden.

 

Ego

 

Stalen pelletkachel, beschikbaar in 8 uitvoeringen (Air, Comfort air, Hydro en met de technologie Core)

 

 

Ecologische pelletkachel uitgevoerd met stalen constructie, gietijzeren top en vuurpot, gelakt stalen zijpanelen in de kleuren Wit, Zwart, Zilver, Bordeaux. Nieuwe 2021 restyling met een vernieuwd design dat de esthetiek van de vlam ten goede komt. Dankzij de Maestro-technologie is het mogelijk de kachel rechtstreeks vanaf de smartphone te beheren, door middel van een speciale app, die de volledige controle zowel buitenshuis als in huis mogelijk maakt, door verbinding te maken via het internetnetwerk (router) van het huis of rechtstreeks via Bluetooth. Standaard is ook een verborgen opklapbaar digitaal innovatief bedieningspaneel aanwezig, die op de top is gemonteerd.