Home » Edilkamin Pelletkachels

EDILKAMIN PRIMA    7 KW

RENDEMENT 90%

51 X 55 X 92

 

Pelletkachel met zijpanelen in donkergrijs staal, deur in gietijzer en luchtrooster voor warmeluchtuitgang in staal.

Lijst voorkant en bovenstuk in staal beschikbaar in de kleur grijs, wit en bordeauX op bestelling mogelijk.

Wat deze pelletkachel zeer bijzonder maakt is dat het rookkanaal op 3 manieren  kan worden aangesloten, aan de achterzijde, aan de zijkant en aan de bovenkant.

Dankzij de hoogwaardige vermiculite binnenbekleding straalt de haard ook veel directe warmte uit.

 

 

 

 EURO incl. btw

 

 

EDIL KAMIN  LOGO

 

9 KW

 

RENDEMENT 91%

103 X 62 X 56

 

3195  EURO incl. btw

 

 

De nieuwe kwaliteits pelletkachel van Edilkamin is het type Logo.

Dit model heeft een vermogen van 9kW. 

Ook dit model is voorzien van het handige en unieke Leonardo systeem. Zoals gewend van Edilkamin zijn ook deze kachels volledig van gietijzer. De zijkanten zijn van keramiek en zijn in de kleuren wit, grijs en rood leverbaar. Een voordeel van deze modellen is dat ze een demonteerbare handgreep voor de deur hebben. Zo kunnen onbevoegden of kleine kinderen niet zomaar de kachel openen. Daarnaast ziet het er strakker uit.

Het Leonardo systeem is een systeem wat automatisch de parameters aanpast aan de staat van het rookkanaal (lengte, doorsnede, bochten etc) en zo een optimale verbranding garandeerd (ongeacht de gebruikte pellets en weersomstandigheden).

 

EDILKAMIN  FUNNY

 

11 KW

 

RENDEMENT 90,06%

107 X 62 X 56

 

3569    EURO incl. btw

 

 

De Simpaty lijn van Edilkamin met de modellen Funny, Cherie, Space en Moon, zijn uitgerust met het unieke Leonardo systeem. Het zijn zeer succesvolle modellen met een vermogen van 11kW. Standaard zijn ze voorzien van 2 extra luchtuitgangen (kanalisatie) op de achterzijde, van maar liefst 10cm doorsnede. Hiermee kunt u via luchtslangen andere ruimten in uw woning verwarmen, zoals bijvoorbeeld in een etage hoger. De slangen kunnen mooi in de muur worden weggewerkt of onder een vloer door lopen. Tevens is een voordeel van deze modellen dat ze een demonteerbare handgreep voor de deur hebben.

Zo kunnen onbevoegden of kleine kinderen niet zomaar de kachel openen.

 

EDILKAMIN  TINY

 

9 KW

RENDEMENT 90,1%

 

191 X 90 X 26

 

3545 EURO incl.btw

 

Deze platte 'design' pelletkachel van Edilkamin is het nieuwe model: Tiny, met een vermogen van 9kW is deze kachel geschikt voor ruimtes tot 235m³.

Met slechts 26 cm diepte is het een zeer geschikte kachel voor bijvoorbeeld een gang, of als er in de woonkamer te weinig ruimte is voor een diepere kachel.

De Tiny wordt geregeld met de bijgeleverde afstandsbediening en is tevens voorzien van kanalisatie-mogelijkheid. Kanalisatie is een systeem dat werkt met extra luchtslangen om lucht naar andere ruimtes te transporteren.

 

 

 

EDILKAMIN  KELLY

 

9 KW

RENDEMENT  90,1 %

 

118 X 83 X 26

 

3059 EURO incl. btw

 

De Edilkamin Kelly is een nieuw model pelletkachel , de kachel is met een vermogen van 9kW geschikt voor ruimtes tot 235m³.

De kachel is slechts 26 cm diep, daardoor is deze pelletkachel zeer geschikt voor bijvoorbeeld een gang, of als er te weinig ruimte is voor een diepere kachel.

De Kelly wordt geregeld met de bijgeleverde afstandsbediening. Ook is de kachel voorzien van kanalisatie-mogelijkheid (om lucht naar andere ruimtes te transporteren).

Het binnenwerk is ook bij deze pelletkachel van gietijzer. De buitenmantel is in dit model alleen te leveren in staal.

 

 

 

 

EDILKAMIN  VINTAGE

 

11 KW

RENDEMENT

90,06%

 

108 X 60 X 55

 

3919 EURO icl. btw

 

De Edilkamin Vintage behoort ook tot de Simpaty lijn samen met de modellen Funny, Cherie, Space en Moon. Ook de vintage is uitgerust met het unieke Leonardo systeem. Het zijn zeer succesvolle modellen met een vermogen van 11kW. Standaard zijn ze voorzien van 2 extra luchtuitgangen (kanalisatie) op de achterzijde, van maar liefst 10cm doorsnede. Hiermee kunnen via luchtslangen andere ruimten in uw woning verwarm worden, zoals bijvoorbeeld in een etage hoger. De slangen kunnen mooi in de muur worden weggewerkt of onder een vloer door lopen. Tevens is een voordeel van deze modellen dat ze een demonteerbare handgreep voor de deur hebben.

Zo kunnen onbevoegden of kleine kinderen niet zomaar de kachel openen.

Het Leonardo systeem is een systeem wat automatisch de parameters aanpast aan de staat van het rookkanaal (lengte, doorsnede, bochten etc) en zo optimale verbranding garandeerd (ongeacht de gebruikte pellets en weersomstandigeheden).

 

 

 

EDILKAMIN  MOON

 

11KW

RENDEMENT  90,06 %

 

107 x 62 x 56

 

3929 EURO incl. btw

 

De nieuwe Simpaty lijn van Edilkamin met de modellen Funny, Cherie, Space en Moon, zijn uitgerust met het unieke Leonardo systeem. Het zijn zeer succesvolle modellen met een vermogen van 11kW. Standaard zijn ze voorzien van 2 extra luchtuitgangen (kanalisatie) op de achterzijde, van maar liefst 10cm doorsnede. Hiermee kunt u via luchtslangen andere ruimten in uw woning verwarmen, zoals bijvoorbeeld in een etage hoger. De slangen kunnen mooi in de muur worden weggewerkt of onder een vloer door lopen. Tevens is een voordeel van deze modellen dat ze een demonteerbare handgreep voor de deur hebben. Zo kunnen onbevoegden of kleine kinderen niet zomaar de kachel openen.

Het Leonardo systeem is een systeem wat automatisch de parameters aanpast aan de staat van het rookkanaal (lengte, doorsnede, bochten etc) en zo optimale verbranding garandeerd (ongeacht de gebruikte pellets en weersomstandigeheden).

 

De modellen van de Simpaty lijn zijn wat gegevens betreft identiek. Het enige verschil zit hem in het uiterlijk en afhankelijk van de gekozen uitvoering is het gewicht iets verschillend.

Een afstandbediening wordt standaard meegeleverd.