Home » Webshop
Sale!

Pelletkachel MCZ May

€ 1.924,00 € 1.895,00
Sale!
Sale!

Pelletkachel MCZ May

€ 1.924,00 € 1.895,00

Een pelletkachel zoals de MCZ May is zeer duurzaam. Het rendement van een pelletkachel kan oplopen tot wel 90%.  blijven. De MCZ May heeft een vermogen van ongeveer 7 kW, hiermee is hij uitermate geschikt voor gemiddelde woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter.

De MCZ May is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van MCZ staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Voor mensen die een Pelletkachel voor de schouw of dicht bij een muur willen zetten is de MCZ May uitermate geschikt. Hij beschikt namelijk over een achteruitgang.

De techniek van MCZ kachels zijn het neusje van de zalm en er wordt veel aandacht besteed aan het rendement, de uitstoot en het design van de pelletkachels. Dit heeft geresulteerd in een succesvolle positie op de markt. De pelletkachels van MCZ zijn eenvoudig in onderhoud en relatief stil in het gebruik. Tot slot is ook de gebruiksvriendelijkheid van de producten een sterk pluspunt van de MCZ haarden.

De Duroflame Batavia is een kwalitatief hoogwaardige kachel van Hollandse bodem. Duroflame onderscheidt zich op de markt door veel aandacht te besteden aan het design van de kachel. Alle kachels worden bedacht, ontwikkeld en vervaardigd vanuit het idee dat de kachel een aanvulling moet zijn op het interieur.

Max. vermogen 7.9 kW Min. vermogen 2.2 kW Rendement 94.8% Max. verbruik 1,79 kg/h Min. verbruik 0,47kg/h Min. stroomverbruik 18 W Max. stroomverbruik Gewicht 101.5 kg Afmeting H825 B576 D476 Reservoir 14 kg

De MCZ Tecla Air is een moderne pelletkachel met robuuste uitstraling. De Tecla is de eerste Maestro kachel met een relatief laag vermogen, waardoor deze ideaal is voor goed geïsoleerde en passiefwoningen. De specificaties van de MCZ Tecla Air zijn identiek aan deze van de Amy, ook qua formaat. Zo stookt hij met 6 kW middelgrote woonruimten al snel op temperatuur. Door het rendement van 92% stookt u met de MCZ Tecla Air erg zuinig.

De MCZ Tecla Air is opgebouwd uit ijzersterke materialen, zodat de pelletkachel jarenlang mee zal gaan. Het frame, de deur en het bovenblad is gemaakt van gietijzer en de behuizing is van staal.

De stalen zijpanelen zijn verkrijgbaar in zwart, wit, bordeaux en zilveren kleur.

De MCZ Amy Air is een pelletkachel die je woning lekker warm houdt, in weer en wind. Laat je goed voorlichten en verrassen door ons aanbod waardoor je binnenkort hopelijk ook kan profiteren van de voordelen van een pelletkachel. Daarnaast biedt een pelletkachel veel gemak, het wordt warm in een handomdraai. De MCZ Amy Air is niet alleen mooi, hij heeft een vermogen van maar liefst 6.3 kW. Hierdoor is hij zeer geschikt voor de meeste woonruimtes, namelijk van 100 tot 220 m3.

MCZ staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de MCZ Amy Air een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. De MCZ Amy Air heeft een achteraansluiting maar geen optie voor een bovenaansluiting, dit maakt hem vooral goed om voor een schouw of in een hoek te plaatsen. Omdat deze Pelletkachel niet diep is (48 cm) past hij vrijwel in elke woonruimte en komt hij niet ver de kamer in. De meeste mensen vinden dit een groot voordeel.

De MCZ Cute is een pelletkachel waarbij duurzaamheid voorop staat. Daarnaast biedt een pelletkachel veel gemak, het wordt warm in een handomdraai. Het vermogen van 7.6 kW maakt deze Pelletkachel zeer geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter. De MCZ Cute is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van MCZ staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen!

De MCZ Cute heeft naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting, dit maakt hem geschikt voor iedere situatie. Het allermooiste van de MCZ Cute is toch wel de afstandsbediening. Het was nog nooit zo makkelijk om sfeer en warmte te creëren!

Pure Power ENplus A1 naaldhout 5-sterren houtpellets in zakken van 15 kg (per pallet 990 kg)

 

Beschikbaarheid: Op voorraad

 

incl. BTW en bezorging (standaard levering)

100% naaldhout, zeer schone verbranding, rustig vlambeeld en goede warmteafgifte; bij goede afstelling van de kachel nooit een zwart ruitje.

 

Aflevering
- Kies zelf uw gewenste bezorgdatum.
- Bezorgkosten inbegrepen.
- De chauffeur belt u circa een uur voor de bezorging.
- De vrachtwagen is uitgerust met een kooiaap en (meestal) een handpompwagen.